Наскоро сайтът www.onovini.com информира,че Иво Инджев развенча и Юрий Гагарин. Не било доказано, че той наистина е летял, а около него имало твърде много въпросителни. Онова, което дори американските му приятели не отричат, Инджев го доказа с вдъхновение. Жадни за щастие в трудните времена на разпада на неолибералния модел, те поглъщат всяка дума на  Инджев със захлас.
Концепцията на Инджев е, че доказателствата за полета на Гагарин са само устните показания на двама руски комисари. Все едно международните астрономически институции пасат трева, не са чували за радари, телескопи и хиляди любители не са наблюдавали. После Инджев повтаря една пропагандна теза на соросоидите – че Гагарин бил пияница. И накрая – че го убили, за да стане мъртъв герой и да не може да „пропее“. Това е известно отклонение от соросоизма, защото тяхната теза е, че Гагарин се е качил „пиян на кирка“ на самолета си и затова е катастрофирал. Но творчеството на Инджев може да задмине всяка пропагандна фантазия.Най-смешното обаче е нещо друго. Дори вторият космонавт в света е руснак. Това е Герман Титов. Ако не бъде развенчан и той, то американските любимци на Инджев отново не могат да станат първи. Русия държи също първия човек в открития космос – Алексей Леонов, и първата жена – Валентина Терешкова. САЩ държат първото стъпване на Луната.
*Нашата редакция не носи отговорност за истинноста на написаното.
Източник:www.onovini.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

2 коментара:

  1. *Нашата редакция не носи отговорност за истинноста на написаното" - най-накрая ...Браво! Вързани гащи-мирно село!
    е, защо сте го написали тогава? да събирате читатели?
    Не ви прави чест!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Посочен е източника на публикацията! Поздрави

      Изтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации